Οδηγίες αγοράς εισιτηρίων

Oι διαδικτυακές αγορές των εισιτηρίων για μεμονωμένους επισκέπτες, γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έως την ημέρα της εκδήλωσης στις 14:00.

Για ομάδες άνω των 8 ατόμων απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2103490160.

Ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα

  • Eπιλέξτε την παράσταση που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Αφού επιλέξετε την παράσταση που σας ενδιαφέρει, δηλώνετε στο αντίστοιχο πεδίο που εμφανίζεται, τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμείτε να αγοράσετε.
  • Επιλέγοντας “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ” εμφανίζεται η παραγγελία (αριθμός εισιτηρίων, αριθμός παραστάσεων, συνολική αξία).
  • Η «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» είναι το επόμενο βήμα της διαδικασίας. Η ροή της ιστοσελίδας μεταφέρεται στη σελίδα «Ταμείο» όπου θα κληθείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με ιδιαίτερη προσοχή. Ο αριθμός τηλεφώνου σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος, αναβολής ή ματαίωσης της εκδήλωσης. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται από το σύστημα για την αυτόματη αποστολή σε εσάς του αποδεικτικού της συναλλαγής. Προκειμένου να αποφευχθούν σφάλματα κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας, στην φόρμα συλλογής στοιχείων σας ζητείται να επαναλάβετε την πληκτρολόγηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο με τίτλο ‘Επιβεβαίωση email’.
  • Άνεργοι & ΑμεΑ θα πρέπει στο σημείο αυτό να εισαγάγουν στο αντίστοιχο πεδίο (ΚΟΥΠΟΝΙ) τον κωδικό που είτε δίνεται στην περιγραφή της κάθε εκδήλωσης είτε έχει δημοσιοποιηθεί με άλλον τρόπο.
  • Επιλέγοντας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» θα κληθείτε να προχωρήσετε στη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Από αυτό το σημείο η ροή της διαδικασίας μεταφέρεται αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών της epay.
  • Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από την πλατφόρμα epay eCommerce. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες ολοκληρώνετε την αγορά δίνοντας τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας σε ασφαλές (secure) περιβάλλον.
  • O διαδικτυακός μας τόπος (e-shop) δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή.
  • Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής επιστρέφετε αυτόματα στο δικτυακό τόπο μας (e-shop) όπου και ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας και ταυτόχρονα λαμβάνετε email από το σύστημά μας με το αποδεικτικό συναλλαγής.
  • Τυπώστε το αποδεικτικό συναλλαγής (σε χαρτί Α4 σε οποιονδήποτε εκτυπωτή) ή αποθηκεύστε το στο κινητό σας και δείξτε το κατά την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους τρόπους επικοινωνίας που αναφέρονται εδώ.

Όροι αγοράς και χρήσης των εισιτηρίων

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους αγοράς και χρήσης των εισιτηρίων εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο